top of page
Etsi
  • Writer's pictureteemu haapaniemi

ETÄNÄ, MUTTA LÄHELLÄ – KONSERTIN ESITYSPAIKKA VIELÄ AVOIN

Kuten kaikki sen tietävät, on tämä kevät 2020 ollut poikkeuksellinen. Niin myös 400 – Unelmaa teoksen tekijöiden kesken. Nyt ei olla yhdessä harjoiteltu, mutta erikseen on. Jokainen omalla tahollaan ja etänä. Työtä on kuitenkin jatkettu. 7.9.2020 esitys tulee tilanteesta huolimatta. Harjoittelukausi tulee nyt painottumaan esityksen lähelle elo- syyskuulle. Vaikka etänä ollaan harjoiteltu, fiilis on kuitenkin läheinen. Kaikki pistävät parhaansa peliin. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille tekijöille upeasta panoksestanne.


Olen todella iloinen, että esityksen taltioinnista saadaan vastaamaan paikallinen kuvauksen ammattilaisyritys HIUTALE FILMS. Luvassa on varmasti henkeäsalpaavan hieno tallennus.

Esityspaikka on vallitsevasta tilanteesta johtuen vielä avoin. Vaihtoehtona ovat kauppatori tai kampushalli. Kampushalli-vaihtoehto tulee siinä tapauksessa, että joudutaan turvautumaan stream-lähetykseen. Torilla kun on yleisömäärän hallinta käytännössä todella vaikeaa. Tiedotamme asiasta näillä sivuilla kun saamme lisätietoja valtiovallan päätöksistä koskien yleisötapahtumia.


Innolla kuitenkin jatketaan eteenpäin. Työn alla on uusi video kappaleeseen NATTLIV. Se julkaistaan ihan lähiaikoina. Videon tavoitteena on yhdistää ennakkoluulottomasti hyvin perinteinen tanssilaji Baletti osaksi eurodance-kappaletta. Videon työryhmänä ovat Roni Isopahkala, Reija Wenetpalo sekä tanssijana Salla Venepalo. Lisäksi 7.9.2020 esitystä varten luodaan valtava määrä video- ja musiikkimateriaalia jotta esitys onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on luoda visuaalisesti ennennäkemätön ja häkellyttävä kokonaisuus. Koko ajan tehdään suunnitelmia valaistuksen ja tehosteiden suhteen.


Kiitos vielä Keski-Pohjanmaan rahasto. Se on tullut tukijoidemme joukkoon avustamalla esityksen toteutusta. Kiitos.




33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page